Bir internet servis sağlayıcısı olan Kablonet, 1997 yılında Türk Telekom firması ile ‘Gelir Paylaşımı’ sözleşmesi neticesinde kurulmuştur. 2006 ila 2008 yılları arasında ‘Uydunet’ ismi ile hizmet veren firmanın, Türk Telekom’un özelleştirilmesi ile birlikte sözleşmesi feshedilmiştir.

Türk Telekom’dan ayrıldıktan sonra ‘Kablonet’ ismi ile hizmet vermeye başlayan firmanın internet ortamında pek çok şubesi bulunmaktadır. Bayi vererek işlemlerin hızlandırılmasını hedefleyen firma, birçok bölgede aktif olarak faaliyet göstermektedir. Peki, Kablonet bayiliği nasıl alınır? Kablonet bayilik ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar…

Kablonet Bayilik 2

Kablonet Bayilik Şartları Nelerdir?

Kablonet bayiliği şartları sektörde hizmet vermek isteyen pek çok girişimci tarafından merak edilmektedir. 2024 yılında Kablonet bayisi sahibi olmak isteyen girişimciler, firmanın talep ettiği başvuru kriterlerini öğrenebilmek üzere arama motorları üzerinden sık sık sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Kablonet, bayilik vereceği kişilerin adli sicil kayıtlarının temiz olmasını istemektedir. Yanı sıra başvuru sahiplerinin sorumluluk sahibi, azimli ve disiplinli olmalarını da istemektedir.

Kablonet Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Kablonet bayilik ücreti internet sağlayıcılığı sektöründe hizmet vermek isteyen girişimcilerin en çok merak ettikleri konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Kablonet bayiliği internet ortamında olduğu için birçok markanın bayiliğine oran ile çok daha uygundur. Masrafsız bayilik hizmeti ile yoğun talep gören Kablonet, güncel ücrete ilişkin ise herhangi bir açıklama yapmamıştır. Sürece ve bayilik ücretine dair bilgi sahibi olmak isteyen kişilerin firma yetkilileri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Kablonet Franchise Nasıl Alınır?

Kablonet bayiliği almak için yapılması gerekenler, sektöre giriş yapmak isteyen girişimciler tarafından araştırılmaktadır. Kablonet bayisi olarak hizmet vermek isteyen pek çok girişimci, güncel prosedürü merak etmektedir.

Kablonet bayiliği için öncelikle firmanın resmi web sitesinde yer alan bayilik başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Formun iletilmesi ile birlikte ön başvuru süreci tamamlanmış olur. Sonrasında ise yetkililer başvuruyu değerlendirir ve ana görüşme için başvuru sahibi ile iletişime geçer.

Bayilik ücretinin ve diğer şartlarının konuşulması ile birlikte anlaşmaya varan taraflar arasında bayilik sözleşmesi imzalanır. Sözleşmenin ardından firma ilgili bölgede kullanılmak üzere sistemlerin kurulumlarını sağlıyor. Bayilerin ödemeleri her ay düzenli olarak bayi sahibinin banka hesabına aktarılıyor.

Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı! Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı!

Kablonet Kaç Tane Bayisi Var?

Kablonet bayi sayısı birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Hem firmadan hizmet alan tüketiciler hem de firmadan bayilik almanın yollarını arayan girişimciler, güncel bayi sayısını öğrenmek üzere arama motorları üzerinden sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Kablonet’in fiziksel şubesi bulunmamaktadır. Bu neden ile firmanın güncel bayi sayısına dair net bir rakam verilmesi mümkün değildir.

Kablonet Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Kablonet müşteri hizmetleri iletişim numarası, firmadan internet hizmeti alan tüketiciler tarafından merak edilmektedir. Ayrıca firmanın bayilik prosedürüne dair bilgi sahibi olmak isteyen pek çok girişimci de aktif olarak kullanılan müşteri hizmetleri iletişim numarasını öğrenmek üzere sorgulamalarda bulunmaktadır.

Kablonet’in aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 804 44 44’ şeklindedir. Ayrıca firmaya ‘0312 925 30 00’ numaralı iletişim hattı üzerinden de erişim sağlanabilmektedir. Firmaya ait faks numarası ‘0312 925 29 00’ şeklinde iken firmanın mail adresi, [email protected]’dir.

Kablonet’e yukarıda paylaşmış olduğumuz tüm iletişim kanalları üzerinden erişim sağlanması mümkündür. Tüketicilerin yanı sıra girişimciler de bu iletişim kanalları aracılığı ile yetkililer ile irtibat kurabilmektelerdir.