Banka, Finans ve Sigorta

O banka duyurdu: Günde 40 TL ödeyen emekliye 10 bin TL'lik destek verilecek!

Darda olan emekli geçim derdinin üstesinden nasıl gelebileceğini düşünürken beklenen müjdeli haber özel bankacılık sektöründen geldi.

Abone Ol

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana gerek ticari gerek ise de bireysel müşterileri için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenlemeyi sürdüren Denizbank, son olarak emekliler için kesenin ağzını açtı. Son dönemlerde ekonomik şartlar karşısında bütçeleri büyük hasar alan emekliler için yepyeni bir kampanya düzenlemiş olduğunu duyuran Denizbank, kampanyasının detaylarını paylaştı.

Sene başında aldıkları maaş zammına rağmen günden güne ağırlaşan hayat şartlarına karşı maddi olarak direnecek güçte olmayan emekliler için kredi kampanyası geliştirmiş olduğunu belirten Denizbank, fırsatlar ile dolu desteğinin tüm detaylarını aktardı.

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİ HAZİRAN 2024

Ekonomik şartların her kesim için zorlayıcı olmaya devam ettiği şu günlerde özellikle emeklilerin nakit desteği arayışları gündemden düşmüyor. Şu sıralar Kurban Bayramı öncesinde hesaplarına aktarılacak olan 3 bin TL’lik ikramiyenin yolunu gözleyen emekliler temmuz ayında açıklanacak olan zam oranlarını da merak ederlerken milyonların yüzlerini güldürecek bir haber de Denizbank’tan geldi.

Her ay gerek kredi gerek ise de kredi kartı kampanyaları ile tüketicilerin bütçelerine destek vermeye çalışan Denizbank, son olarak emekliler için ‘Fırsat Dolu Emekli Kredisi’ başlığı ile yeni bir finansman kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyası dahilinde verecek olduğu üst destek limitini 250 bin TL olarak belirleyen özel banka, kredi borçlarının 36 aya kadar taksitlendirilebileceğini ifade etti.

Denizbank’ın Fırsat Dolu Emekli Kredisi için düzenlemiş olduğu örnek maliyet tablosu şu şekilde:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 4,72
  • Aylık taksit tutarı: 1.201,68 TL

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Denizbank tarafından 250 bin TL’lik üst limit ile duyurulmuş olan Fırsat Dolu Emekli Kredisi’nin başvuru detayları belli oldu. Buna göre kampanya kapsamında nakit desteği almak isteyen emekliler; bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve şubeler aracılığı ile kredi başvurusu oluşturabilecekler.