2020 yılında Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulmuş olan Roket Paket, kuruluş hikayesi ile dikkat çekmektedir. İşletmecisi oldukları restoranın sipariş ve kurye takibini sağlayabilmek amacı ile kendileri için bir takip ekranı geliştiren firma sahipleri, sonrasında ise ilgili ekranı yakın çevrelerinde bulunan esnaf arkadaşlarının işletmelerine dahil etmişlerdir.

Kullanıcı deneyiminin artması ile sipariş ve kurye takip ekranını mobil platform taşıma kararı alan firma sahipleri, bu şekilde Roket Paket uygulamasını geliştirmişlerdir. Yaklaşık olarak 4 yıldır sorunsuz bir şekilde çalışan Roket Paket uygulaması, tüm Türkiye’de franchise hizmeti aracılığı ile varlığını hissettirmeye başlamıştır. Peki, Roket Paket bayiliği nasıl alınır, şartları neler? Roket Paket bayilik ücreti ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Roket Paket Bayilik 2

Roket Paket Bayilik Şartları Nelerdir?

Roket Paket bayiliği şartları birçok işletme sahibi ve işletme açmayı düşünen girişimciler tarafından merak edilmektedir. Hangi şartlar çerçevesinde firmadan bayilik alınabileceğini öğrenmek isteyen pek çok kişi, arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Roket Paket’in bayilik şartları tam olarak bilinmemektedir. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen işletme sahiplerinin ve diğer girişimcilerin, firma ile doğrudan irtibat kurmaları gerekmektedir.

Roket Paket Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Roket Paket bayilik ücreti de işletme sahipleri ve girişimciler tarafından arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Roket Paket’in bayilik ücreti çok çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ancak kaynaklara göre firma bayi adaylarından 50 bin TL ila 200 bin TL aralığında farklılaşan bayilik ücretleri talep etmektedir.

Roket Paket Franchise Nasıl Alınır?

Roket Paket bayiliği almak için yapılması gerekenler de son dönemlerin en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmadan bayilik talep etmek ve dolayısı ile de sipariş ve kurye takip alanında gelişim göstermek isteyen pek çok kişi, güncel başvuru detaylarını öğrenmek üzere araştırmalarda bulunmaktadır.

Roket Paker franchise hizmeti için firmanın kendisi ile doğrudan bağlantı kurulması gerekmektedir. Markanın resmi web sitesinde yer alan iletişim kanalları üzerinden firma yetkililerine ulaşmak ve bayilik sürecine dair bilgi almak mümkündür.

Roket Paket Kaç Tane Bayisi Var?

Roket Paket bayi sayısı, uygulamanın verimliliğini bir şekilde ölçmek isteyen işletme sahipleri ve girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir.

Güncel bilgilere göre firmanın kendi bünyesinde 2 adet şube bulunmaktadır. Firmanın bayi sayısı ise 9’dur. Ortalama kar oranı yüzde 45 olan firmanın 2024 yılında 84 adet yeni bayi hedefinin olduğu bilinmektedir.

Roket Paket Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Roket Paket müşteri hizmetleri iletişim numarası, birçok girişimci ve işletme sahibi tarafından sorgulanmaktadır. Firmadan hizmet almak ve bayilik talep etmek isteyen girişimciler de iletişim kanalları ile ilgili sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Arslan: Verginin kazanca göre belirlendiği bir model oluşturulmalı Arslan: Verginin kazanca göre belirlendiği bir model oluşturulmalı

İnternet ortamından elde edilen bilgilere göre Roket Paket’ten bayilik talep etmek isteyen veyahut da farklı konular ile ilgili bilgi almak isteyen kişiler, firmanın resmi web sitesinde yer alan ‘Bize Katılın’ ekranı üzerinden yetkililer ile iletişime geçmelilerdir. Ayrıca firmanın sosyal medya hesapları üzerinden de yetkililere her türlü konu ile ilgili olarak danışılabilmektedir. Sisteme kaydolan başvuruları kısa bir süre içerisinde değerlendirmeye alan Roket Paket yetkilileri, bayi adaylarına geri dönüş sağlamakta ve sürece yönelik bilgilendirmelerde bulunmaktadır.