Üye sayısı Haberleri

üye sayısı haberleri ve güncel üye sayısı gelişmeleri, üye sayısı ile ilgili tüm video, üye sayısı fotoğrafları ve üye sayısı haberleri Emek Haber sitemizde


Tarım ve Ormancılık iş kolunda sendikaların üye sayısı düştü. Türkiye Orman İşçileri Sendikası, yüzde 1 barajının altına düşerken, iş kolunda...

Tek Metal-İş Sendikası

Tek Metal İş Sendikası kime yakın, üye sayısı kaç, kaç tl aidat alıyor, para veriyor mu, TİS fabrikaları hangileri?

Birleşik Metal İş Sendikası'nın üye sayısı ne kadar, genel başkanı kimdir, Tis görüşmeleri ne aşamada, hangi fabrika ve kuruluşlarda yetkili?

Nakliyat-İş Sendikası

Nakliye işçileri sendikası olan Nakliyat İş Sendikası üye sayısı kaç oldu, ne kadar zam aldı. Toplu sözleşme süreci nasıl sonuçlandı....

Lastik-İş Sendikası

Lastik İş Sendikası'na bağlı toplam üye sayısı kaça ulaştı. Kaç üyesi bulunuyor. Genel Başkanı kim, adı nedir, Sendika nerededir?

Kristal-İş Sendikası

Kristal-İş Sendikası hangi konfederasyona bağlı, üye sayısı kaç, hakkında yorumlar nelerdir? Genel Başkanı kimdir?

Enerji-İş Sendikası

Enerji-İş Sendikası kime yakın bir sendika, üye sayısı kaç, hangi iş kolunda faaliyet yürütüyor. Nasıl üye olunur?

Liman-İş Sendikası

Liman-İş Sendikası'na nasıl üye olunur, üye sayısı kaç, genel başkanı kim, zam oranları nedir, ne kadar zam alabilir, Kimin sendikası?

Türkiye Denizciler Sendikası ne zaman kuruldu, genel başkanı kim, nerelerde örgütlü, tershanelerde örgütlü mü, zam oranı nedir?

Gıda-İş Sendikası

Gıda-İş Sendikası ne zaman kuruldu, genel başkanı kimdir, üye sayısı kaç oldu. Nerelerde örgütlü, kimin sendikası, kime yakın bir sendika?

Öz İletişim-İş Sendikası genel başkanı kimdir, üye sayısı kaç oldu, Kimin sendikası kime bağlı, hangi konfederasyona bağlı, zam oranı nedir,...

Posta-İş Sendikası

Posta-İş Sendikası kimin sendikası, üye sayısı kaç oldu, genel başkanı kim, sendika adresi nedir, zam oranları nedir, tis sözleşmesi nedir?